Νέα | Εισιτήρια | Πού βρισκόμαστε | Επικοινωνία | 
Οι ομορφιές και οι εικόνες της Ελβετίας δεν έχουν τέλος...

Ελβετικό Πανόραμα


1η HΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ


Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μιλάνο. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ – ΓΕΝΕΥΗ (316 χλμ.)


Περίπατο - περιήγηση στην πιάτσα Ντουόμο, την κοσμοπολίτικη γκαλερί Βιτόριο Εμανουέλε και την πλατεία της Σκάλας του Μιλάνου . Στη συνέχεια αναχώρηση για την αρχοντική Γενεύη, την πόλη που συνδυάζει τη γαλλική φινέτσα με τον ελβετικό δυναμισμό. Θα δούμε το κτήριο των Ηνωμένων Εθνών, το μνημείο της Μεταρρύθμισης, τον Καθεδρικό ναό του Σαν Πιέρ και την αρχοντική προμενάντ Μον Μπλαν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στο ελεύθερο χρόνο σας η πανέμορφα φωταγωγημένη πόλη σας προκαλεί να την γνωρίσετε. Δείπνο.


3η HΜΕΡΑ: ΓΕΝΕΥΗ - ΛΩΖΑΝΗ (προαιρετική εκδρομή στο Σαμονί 170 χλμ.)


Αναχωρούμε για τη Λωζάνη.Θα δούμε την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, τον Καθεδρικό ναό. Σας προτείνουμε (προαιρετικά) εκδρομή στο κοσμοπολίτικο χιονοδρομικό κέντρο του Σαμονί για να απολαύσετε τις Γαλλικές Άλπεις. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.


4η HΜΕΡΑ: ΓΕΝΕΥΗ - ΒΕΡΝΗ - ΖΥΡΙΧΗ (278 χλμ.)


Διασχίζοντας την πανέμορφη Ελβετική ύπαιθρο θα φθάσουμε στη Βέρνη. Στην περιήγησή μας θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγ.Βικεντίου, την κεντρική αρτηρία Μαρκτγκάσε πλαισιωμένη από αψιδωτές στοές, τον περίφημο Πύργο των Ρολογιών κ.α Καταλήγουμε στην αρχοντική Ζυρίχη. Η σημερινή Μπανχοφστράσε, ο κεντρικότερος, κομψότερος και φυσικά ο ακριβότερος δρόμος της πόλης ήταν ένα ρυάκι με βατράχια. Πανέμορφες φλαμουριές πλαισιώνουν σε όλο το μήκος αυτήν την φινετσάτη λεωφόρο των μεγάλων τραπεζών και των πλούσιων καταστημάτων. Υπέροχος επίσης ο Καθεδρικός ναός, η εκκλησιά Φραουμίνστερ κ.α. Δείπνο.


5η HΜΕΡΑ: ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (174 χλμ.)


Θα αναχωρήσουμε για τη Λουκέρνη. Εντυπωσιακή η παλιά πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις στολισμένες με σιντριβάνια μικρές πλατείες.
Σπουδαίο αξιοθέατο είναι η ξύλινη σκεπαστή Μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε που απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε 120 πίνακες ζωγραφισμένους σε ξύλο, ενώ το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο δίνουν στη πόλη μια παραμυθένια χροιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.


6η HΜΕΡΑ: ΖΥΡΙΧΗ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ - ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΖΕ (προαιρετική)
 ΜΙΛΑΝΟ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (290 χλμ.)


Αναχώρηση για να επισκεφθούμε ένα πραγματικό θαύμα της φύσης όπως είναι οι καταράκτες του Ρήνου, οι πιο εντυπωσιακοί σε όγκο στην Ευρώπη, σε συνδιασμό με την πανέμορφη Λίμνη Τιτιζε το θέαμα θα ικανοποιήσει και τους ποιό απαιτητικούς. Αναχώρηση στη συνέχεια για το αεροδρόμιο.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:


Στο 5ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 5η ημέρα του 6ήμερου προγράμματος.

Αεροπορικά Εισιτήρια ...
Προσφορές για εσωτερικά δρομολόγια ....
ΛΕΥΚΑΔΑ
Φέτος ταξιδέψτε στη Λευκαδα! Το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι καταπράσινες εκτάσεις του με την πλούσια βλάστηση, τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.....
Mailing list

Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Members

Αν είστε μέλη μας αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Τετάρτη 19 Δεκ 2018

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) 0933Ε60000067600    Copyright Golden Sun Travel 2009

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης