Νέα | Εισιτήρια | Πού βρισκόμαστε | Επικοινωνία | 
Βερολίνο...

Βερολίνο1η μέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για το αριστοκρατικό Βερολίνο. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι στο ιστορικό κέντρο, να περπατήσουμε την περίφημη λεωφόρο Ούντερ Ντερ Λίντεν, στη διάσημη πλατεία Ποτσντάμερ, όπου οι μεγαλύτεροι αρχιτέκτονες συναγωνίζονται με εκπληκτικά, μοντέρνα κτίρια.


2η μέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΓΑΜΟΥ (40 χλμ.)


Αρχίζει η γνωριμία μας με την πόλη. Η πύλη του Βρανδεμβούργου, το Θέατρο Σιλερ, το νέο επιβλητικό Κοινοβούλιο η Όπερα το χρυσό άγαλμα της Νίκης η πλατεία Ποτσνταμ, ο Καθεδρικός Ναός είναι μερικά από τα μνημεία της πόλης. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο ωραιότερο μουσείο της Ευρώπης, το μουσείο της Περγάμου. Θα δούμε τον μεγαλοπρεπή Βωμό της Περγάμου του 2ου αιώνα π.χ., την επιβλητική πύλη της αγοράς της Μίλητου ,την τελετουργική οδό της Βαβυλώνας κ.α. Απόγευμα ελεύθερο.


3η μέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΟΤΣΔΑΜ (προαιρετικό) (40 χλμ.)


Εκδρομή στην παλιά αυτοκρατορική πρωτεύουσα της τότε Γερμανίας - Πρωσίας, το Ποτσδαμ. Στο δρόμο θα  σταματήσουμε για να περάσουμε με τα ποδιά την γνωστή γέφυρα ανταλλαγής κατασκόπων κατά τον πόλεμο ονομαστή Γκλινικερ Μπριγκε. Η επόμενη στάση μας είναι το ανάκτορο Σαν Σούσι πριν φθάσουμε στο νέο παλάτι. Η διαδρομή μας προς την πόλη περιλαμβάνει εκτός των άλλων την Πύλη των Κυνηγών, το σχολείο που μαθήτευσε ο αστροφυσικός Α. EINSTEIN και την Ολλανδική συνοικία. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικά  πλακόστρωτα σοκάκια. Στη συνέχεια αναχώρηση για το πάρκο των κινηματογραφικών στούντιο BUBBLESBURG (είσοδος εξ’ιδίων) όπου θα μας δείξουν πως γυρίζονται οι ταινίες και πως κάνουν μοντάζ. Αργά το απόγευμα
επιστροφή στο Βερολίνο.


4η ημέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΔΡΕΣΔΗ (προαιρετικό 193 χλμ.)


Σας προτείνουμε να επισκεφθούμε την πιο μπαρόκ πόλη της Γερμανίας, τη Δρέσδη, με τα εξαίσια κτίσματα, που της χάρισαν προπολεμικά τον τίτλο της “Φλωρεντίας του βορρά”. Στη ξενάγηση μας θα δούμε το  Τσβίγκερ, τμήμα των Ανακτόρων των βασιλιάδων της Σαξονίας, την πρόσοψη του αναγεννησιακού Ρεζιντενσλός, το Δημαρχείο κ.α. Επιστροφή. Απόγευμα ελεύθερο.


5η μέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ


Χρόνος ελεύθερος στην πόλη, να την περπατήσουμε ή να κάνουμε τα ψώνια μας στα μεγάλα πολυκαταστήματα, έως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:


Στο 4ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 4η ημέρα του 5ήμερου προγράμματος.
Αεροπορικά Εισιτήρια ...
Προσφορές για εσωτερικά δρομολόγια ....
ΛΕΥΚΑΔΑ
Φέτος ταξιδέψτε στη Λευκαδα! Το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι καταπράσινες εκτάσεις του με την πλούσια βλάστηση, τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.....
Mailing list

Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Members

Αν είστε μέλη μας αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Τετάρτη 19 Δεκ 2018

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) 0933Ε60000067600    Copyright Golden Sun Travel 2009

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης