Νέα | Εισιτήρια | Πού βρισκόμαστε | Επικοινωνία | 

Ρώμη


1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΡΩΜΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρώμη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι στην πιάτσα Ναβόνε με τα φωτισμένα και επιβλητικά μνημεία. Το βράδυ (προαιρετικά) νυχτερινή βόλτα στη φωταγωγημένη Ρώμη.

2η ημέρα: ΡΩΜΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της «αιώνιας πόλης». Θα δούμε τη βίλα Μποργκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, τη Βία Βένετο, την πλατεία του Τρίτωνα, την Πιάτσα Βενέτσια με το ομώνυμο ιστορικό παλάτσο, το λόφο του Καπιτωλίου με την Σκάλα των Διοσκούρων, τις αυτοκρατορικές αγορές, το Μαμερτίνουμ (φυλακή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου), το Κολοσσαίο, τον μέγα ιππόδρομο, το νησί Τιβερίνα, το κάστρο του Αγ. Αγγέλου. Η συνέχεια θα μας φέρει στον επιβλητικό ναό του Αγ. Πέτρου στο Βατικανό όπου στην ξενάγηση μας θα θαυμάσουμε το υπέροχο γλυπτό Πιετά του Μικελάντζελο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το απόγευμα σας προτείνουμε περίπατο στη Φοντάνα ντι Τρέβι και την Πιάτσα ντι Σπάνια.

3η ημέρα: ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (προαιρετική)

Σήμερα σας προτείνουμε εκδρομή στη Φλωρεντία, την πόλη που γαλούχησε την Αναγέννηση. Θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιόρα, το Παλάτσο Βέκκιο, τους κήπους Μπόμπολι και τα ανάκτορα Πίτι και Στρότσι. Για το ελεύθερο απόγευμα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την ανοικτή αγορά του Σαν Λορέντζο.

4η ημέρα: ΡΩΜΗ – ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

Η σημερινή μας μέρα ξεκινάει με επίσκεψη στα μουσεία του Βατικανού. Οι πάπες έχουν συγκεντρώσει εκθέματα και θησαυρούς ανεκτίμητης αξίας που ξεκινούν από την ετρουσκική εποχή και φθάνουν μέχρι τη μοντέρνα τέχνη. Σίγουρα θα μείνετε με ανοιχτό στόμα από την τελειότητα της Καπέλα Σιξτίνα του Μιχαήλ Άγγελου και τις τοιχογραφίες του Ραφαήλ. Από τα αγάλματα θαυμάστε στο Museo Pio Clementino την κλασική ομορφιά του Απόλλωνα του Μπελβεντέρε (4oς π.Χ. αι.), τον Δορυφόρο (αντίγραφο ελληνικού πρωτότυπου αγάλματος από ορείχαλκο) και το μαρμάρινο Σύμπλεγμα του Λαοκόωντα. Το τελευταίο βρέθηκε στις ανασκαφές της περιοχής Domus Aurea. Στην Αίθουσα του Ελληνικού Σταυρού υπάρχουν οι σαρκοφάγοι από πορφυρίτη της κόρης του Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνας και της μητέρας του Αγίας Ελένης.

5η ημέρα: ΡΩΜΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ελεύθερος χρόνος ως την ώρα μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Σημείωση:

• Στο 4ήμερο πρόγραμμα δενπραγματοποιείται η 3η ημέρα
• Στο 3ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 3η και 4η μέρα του προγράμματος


Ετοιμάστε τη δική σας απόδρασηΑεροπορικά Εισιτήρια ...
Προσφορές για εσωτερικά δρομολόγια ....
ΛΕΥΚΑΔΑ
Φέτος ταξιδέψτε στη Λευκαδα! Το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι καταπράσινες εκτάσεις του με την πλούσια βλάστηση, τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.....
Mailing list

Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Members

Αν είστε μέλη μας αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Τετάρτη 19 Δεκ 2018

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) 0933Ε60000067600    Copyright Golden Sun Travel 2009

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης