Νέα | Εισιτήρια | Πού βρισκόμαστε | Επικοινωνία | 

Σικελία - Μεγάλη Ελλάδα


1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ/ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό, φτάνουμε στην Ηγουμενίτσα/Πάτρα, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για Ιταλία. Διαν/ση εν πλώ.

2η ημέρα: ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ – ΚΑΛΗΜΕΡΑ – ΤΑΡΑΝΤΑΣ – ΡΗΓΙΟ

Θα πάμε στο χωριό που κρατάει ακόμα την ελληνική διάλεκτο, την Καλημέρα. Στον Τάραντα, τον πολεμικό ναύσταθμο της Ιταλίας θα δούμε το αρχαιολογικό μουσείο. Συνεχίζουμε για το Ρήγιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διαν/ση

3η ημέρα: ΜΕΣΣΙΝΗ- ΠΑΛΕΡΜΟ

Στο Ρήγιο θα δούμε στο αρχαιολογικό μουσείο τα περίφημα αγάλματα τα οποία λέγεται ότι κατασκεύασε ο Φειδίας. Με το φέρρυ-μπόουτ θα περάσουμε τα στενά της Μεσσίνης (στενά της Σκύλας και της Χάρυβδης κατά τον Όμηρο) και θα καταλήξουμε στην Μεσσίνη. Μετά από μια σύντομη περιήγηση συνεχίζουμε για Παλέρμο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

4η ημέρα: ΜΟΝΡΕΑΛΕ- ΠΑΛΕΡΜΟ

Θα δούμε την πλατεία του Δημαρχείου, την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, τη Μητρόπολη, το θέατρο Μάσσιμο και το παλάτι των Νορμανδών με την μπαρόκ πρόσοψη. Στο Μονρεάλε, θα θαυμάσουμε τα περίφημα Βυζαντινά μωσαϊκά. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο Παλέρμο. Διαν/ση.

5η ημέρα: ΑΚΡΑΓΑΣ- ΚΑΤΑΝΙΑ

Διασχίζοντας την Σικελική ύπαιθρο, μετά από μια μαγευτική διαδρομή, φτάνουμε στον Ακράγαντα, για να δούμε ότι απέμεινε από την Μεγάλη Ελλάδα. Στην περίφημη κοιλάδα των ναών θα θαυμάσουμε τον επιβλητικό Δωρικό ναό της Ομόνοιας, την Ελληνορωμαϊκή συνοικία, τον τεράστιο ναό του Ολυμπίου Διός με το σωριασμένο άγαλμα του Άτλαντα, τους ναούς της Ήρας, της Δήμητρας, του Ήφαιστου. Του Ασκληπειού και των Διόσκουρων (του Κάστορα και του Πολυδεύκη). Συνεχίζουμε για την δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Σικελίας, την μοντέρνα Κατάνια. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής Διαν/ ση.

6η ημέρα: ΣΥΡΑΚΟΥΣΑ- ΑΙΤΝΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ

Στην Συρακούσα, την πόλη που ιδρύθηκε το 734 π.Χ. από τους Κορινθίους θα επισκεφθούμε το αρχαίο Ελληνικό θέατρο, το Ορέκιο του Διονυσίου, το Ρωμαϊκό αμφιθέατρο και θα δούμε στο νησάκι της Ορτύγιας, τον αρχαίο ιερό ναό του Απόλλωνα, την πλατεία του Δημαρχείο, την πηγή της Αρεθούσης και θα θαυμάσουμε το κάστρο του Μανιάκη. Αναχώρηση για το ηφαίστειο της Αίτνας, ένα από τα μεγαλύτερα ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο. Στο όμορφο, κοσμοπολίτικο θέρετρο «Ταυρομένιο» θα θαυμάσουμε τους γραφικούς δρόμους με τα μεσαιωνικά κτίρια στο Κόρσο Ουμπέρτο και θα επισκεφθούμε τα εξαίρετο Ελληνικό θέατρο. Διαν/ση.

7η ημέρα: ΤΑΡΑΝΤΑΣ- ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ

Πρόγευμα και ξεκινάμε για Τάραντα, Μπρίντεζι από όπου θα πάρουμε το πλοίο για Ηγουμενίτσα.

8η ημέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ/ ΠΑΤΡΑ

Άφιξη στην Ηγουμενίτσα/Πάτρα. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή για καφέ και φαγητό, φτάνουμε στην πόλη μας.

 

Περιλαμβάνονται:

• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα ή Ηγουμενίτσα/Ανκόνα/Ηγουμενίτσα ή Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντουζ
• Τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχεία 4* Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου)
• Εκδρομές, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Έμπειρο αρχηγό/συνοδό της εκδρομής
• Ασφαλιστική κάλυψη αστικής/επαγγελματικής ευθύνης

Δε περιλαμβάνονται:

• Είσοδοι σε μουσεία παλάτια και επισκεπτόμενους χώρους
• Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Αεροπορικά Εισιτήρια ...
Προσφορές για εσωτερικά δρομολόγια ....
ΛΕΥΚΑΔΑ
Φέτος ταξιδέψτε στη Λευκαδα! Το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι καταπράσινες εκτάσεις του με την πλούσια βλάστηση, τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.....
Mailing list

Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Members

Αν είστε μέλη μας αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Τετάρτη 19 Δεκ 2018

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) 0933Ε60000067600    Copyright Golden Sun Travel 2009

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης