Νέα | Εισιτήρια | Πού βρισκόμαστε | Επικοινωνία | 

Πράγα1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Πράγα. Άφιξη και ξενάγηση πόλης. Διαβαίνοντας τα γραφικά δρομάκια της Μάλα Στράνα, θα δούμε ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία της πόλης. Ο Πύργος της Πυρίτιδας, το Δημαρχείο, το αστρονομικό Ρολόι του 15ου αιώνα, ο Καθεδρικός ναός του Αγ. Νικολάου συνθέτουν μια θαυμάσια εικόνα και ολοκληρώνουν την γνωριμία μας με την πόλη. Το απόγευμα σας είναι ελεύθερο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήστε μια παράσταση «Μαύρου Θέατρου» ή μια κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα.

2η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗΣ «ΧΡΑΤΣΑΝΙ»

Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας στην πόλη των 100 πύργων με το εντυπωσιακό κάστρο Χράτσανι, θα δούμε το δρομάκι των Αλχημιστών, τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Βίτου, το μοναστήρι του Λορρέτο, και τέλος την αριστουργηματική γέφυρα του Καρόλου, καλλιτεχνικό κόσμημα της πόλης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο.

3η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΔΡΕΣΔΗ (προαιρετική εκδρομή)

Άλλη μια έκπληξη μας περιμένει σήμερα, θα επισκεφθούμε την πιο μπαρόκ πόλη της Γερμανίας, τη Δρέσδη, με τα εξαίσια κτίσματα, που της χάρισαν προπολεμικά τον τίτλο της <<Φλωρεντίας του βορρά>>. Στη ξενάγηση μας θα δούμε το Τσβίγκερ, τμήμα των Ανακτόρων των βασιλιάδων της Σαξονίας, την πρόσοψη του αναγεννησιακού Ρεζιντενσλός, το Δημαρχείο κ.α. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Πράγα.

4η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΤΣΕΣΚΙ ΚΡΟΥΜΛΟΒ (προαιρετική εκδρομή)

Σήμερα σας προτείνουμε μια εκδρομή με κατεύθυνση το μεσαιωνικό «Τσέσκυ Κρούμλοβ», που περιλαμβάνεται στην λίστα των διατηρητέων περιοχών της Ουνέσκο. Το απόγευμα επιστροφή στη Πράγα.

5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Χρόνος ελεύθερος έως την αναχώρησή μας για την ολοήμερη εκδρομή σε μια περιοχή που ακούγεται σχεδόν σαν θρύλος. Βουνά, δάση και χωριά αργοδιαβαίνουν από τα μάτια μας τη διαδρομή, θα φθάσουμε στην πανέμορφη αρχοντική λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ όπου θα δούμε την Ρωσική εκκλησία, τα μέγαρα των ευγενών και πλουσίων της Ευρώπης του 18ου αιώνα, το περίπτερο των Θερμών Πηγών κ.α. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας, απ’ όπου ακολουθεί πτήση επιστροφής.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

• Στο 4ήμερο πρόγραμμα δενπεριλαμβάνεται το πρόγραμμα της 4ης ημέρας
• Στο 3ήμερο της 3ης και της 4ης ημέρας
Αεροπορικά Εισιτήρια ...
Προσφορές για εσωτερικά δρομολόγια ....
ΛΕΥΚΑΔΑ
Φέτος ταξιδέψτε στη Λευκαδα! Το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι καταπράσινες εκτάσεις του με την πλούσια βλάστηση, τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.....
Mailing list

Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Members

Αν είστε μέλη μας αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Τετάρτη 19 Δεκ 2018

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) 0933Ε60000067600    Copyright Golden Sun Travel 2009

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης