Νέα | Εισιτήρια | Πού βρισκόμαστε | Επικοινωνία | 

Δαλματικές Ακτές


1η μέρα: Θεσσαλονίκη – Δυρράχιο (381 χλμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας, και αναχώρηση στις 05:00πμ για τα σύνορα της Αλβανίας. Διέλευση των συνόρων στην Κρυσταλλοπηγή, έλεγχος διαβατηρίων και σύντομη στάση στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Στάση για φαγητό (ατομικά) στο Πόγραδετς, στις όχθες της λίμνης Οχρίδας. Σύντομη στάση στο Ελβασάν και άφιξη στο Δυρράχιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείίνο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη‐μεγαλύτερο λιμάνι της Αλβανίας.

2η μέρα: Δυρράχιο – Ντουμπρόβνικ (328 χλμ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση στην Σκόδρα, φθάνουμε στα σύνορα του Μαυροβουνίου. Έ‐λεγχος διαβατηρίων, διέλευση των συνόρων. Η πρώτη γνωριμία μας με τη Δημοκρατία του Μαυροβουνίου, ξεκινά από το τον Σβέτι Στέφαν, ένα παλαιό ψαροχώρι που έχει μετατραπεί πλέον σε ένα από τα πλέον φημισμένα θέρετρα πολυτελείας με φανταστική θέα στην Αδριατική. Περνώντας από το κοσμικό θέρετρο της Μπούντβα, φθάνουμε στο Κότορ (προστατευόμενο από την UNESCO) και την Μπόκα Κότoροσκα, όπου θα απολαύσουμε ένα από τα ωραιότερα φιόρδ της Ευρώπης. Με ενδιάμεσες στάσεις στο Πέραστ και το Ερτζεγκνόβι, άφιξη στο Ντουμπρόβνικ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο.

3η μέρα: Ντουμπρόβνικ (ξενάγηση πόλης)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Το Ντουμπρόβνικ έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO τμήμα της παγκόσμιας πολιτιστικής κλη‐ρονομιάς για τα μεσαιωνικά και νεώτερα μνημεία του. Στην περιήγηση μας θα περπατήσουμε στην Πλάτσα Στράντουν, τον κεντρικό πεζόδρομο και θα θαυμάσουμε το Παλάτι Σπόντζα, την Κρήνη του Ονούφριου, τον καθεδρικό Ναό της Πα‐ναγίας, το Ανάκτορο του Βενετσιάνου διοικητή, το μητροπολιτικό ναό του Αγίου Βλάσιου, την Ορθόδοξη Σέρβικη εκκλησί‐α, τα μοναστήρια των Φραγκισκανών και των Δομινικανών για να καταλήξουμε στο γραφικό Βενετσιάνικο λιμάνι. Γεύμα ατομικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και το βράδυ προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση.


4η μέρα: Ντουμπρόβνικ (ελεύθερη μέρα / προαιρετική Μόσταρ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μέρα ελεύθερη στην διάθεσή σας για αγορές σε τοπικά είδη. Περιπλανηθείτε στα καντούνια της παλιάς πόλης, ανακαλύψετε κρυμμένες γωνιές και απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας. Για τους πιο τολμηρούς προ‐τείνουμε μια βόλτα (με εισιτήριο) πάνω στα τείχη, με θαυμάσια θέα προς κάθε μεριά της πόλης. Προαιρετικά μπορούμε να επισκεφθούμε το ξακουστό Μόσταρ. Μέσα από μια φανταστική διαδρομή στην κοιλάδα του ποταμού Νερέτβα, άφιξη στην γραφική πόλη, με την Οθωμανική γέφυρα (Στάρι Μόστ) και ελεύθερος χρόνος στην ιστορικό κέντρο. Γεύμα εξ ιδίων και ε‐πιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και ελεύθερος χρόνος.

5η μέρα: Ντουμπρόβνικ – Μαυροβούνιο (207 χλμ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση. Κινούμενοι παράλληλα με την γραφικότατη ακτογραμμή στο φιόρδ του Κότορ, άφιξη στην Ποντγκόριτσα, την γραφική πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου και χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας για χα‐λάρωση και αγορές σε τοπικά είδη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο. Προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση.

6η μέρα: Μαυροβούνιο – Θεσσαλονίκη (437 χλμ)

Πρωινό και διαμέσου Σκόδρας, Τιράνων και Πόγραδετς, με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη αργά το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

 

Περιλαμβάνει:

1.Μεταφορές‐μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο.

2.Τις διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία.

3.Ημιδιατροφή.

4.Αρχηγό‐συνοδό του γραφείου μας.

5.Ξεναγήσεις‐περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

6.Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει:
Βίζες εισόδου στις διάφορες χώρες, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, ε‐πιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, τηλεφωνήματα, αχθοφορικά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ ιδίων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την εκδρομή είναι απαραίτητο το διαβατήριο Νέου Τύπου!

Αεροπορικά Εισιτήρια ...
Προσφορές για εσωτερικά δρομολόγια ....
ΛΕΥΚΑΔΑ
Φέτος ταξιδέψτε στη Λευκαδα! Το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι καταπράσινες εκτάσεις του με την πλούσια βλάστηση, τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.....
Mailing list

Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Members

Αν είστε μέλη μας αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Τετάρτη 19 Δεκ 2018

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) 0933Ε60000067600    Copyright Golden Sun Travel 2009

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης