Νέα | Εισιτήρια | Πού βρισκόμαστε | Επικοινωνία | 

Βουδαπέστη


1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ


Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, έλεγχος και πτήση για Βουδαπεστη. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και πανοραμική περιήγηση στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το απόγευμα γνωριμία με το πανέμορφο ιστορικό κέντρο.


2η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (100χλμ.) (ξενάγηση πόλης)


Σήμερα θα δούμε τη μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, το ναό του Ματία, τον Πύργο των Ψαράδων. Το απόγευμα μετάβαση στο λόφο Γκελλερτ με το άγαλμα της Ελευθερίας, απ’όπου θα θαυμάσουμε πανοραμικά την Βουδαπέστη.


3η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (200χλμ.) (προαιρετική Παραδουνάβια χωριά)


Αναχώρηση για τα Παραδουνάβια χωριά (Εστεργκομ, όπου βρίσκεται ο θρησκευτικός θησαυρός των Ούγγρων, Βιζεγκραντ και Αγ. Αντρεας). Επιστροφή το απόγευμα στην πόλη και επίσκεψη στο καταπράσινο νησί της Μαργαρίτας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.


4η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (250χλμ.) (προαιρετική εκδρομή στην Βιέννη)


Αναχώρηση το πρωί για την μαγευτική Βιεννη. Άφιξη και ξεκινάμε από την όμορφη Ρινγκ Στρασσε και θα  θαυμάσουμε το πάρκο της πόλης, την Μαύρη Πλατεία, την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Κρατικό Θέατρο και θα καταλήξουμε στην εκκλησία του Ταμματος, τη Φωτιφ Κιρχε. Θα περάσουμε από την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, που είναι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και τέλος θα κλείσουμε με τα ανάκτορα του Μπελβεντέρε. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση /επιστροφή στη Βουδαπεστη.

5η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ


Η τελευταία ημέρα στη διάθεση σας. Οι επιλογές πολλές, διαλέξτε ένα από τα αξιόλογα μαγαζιά της Βάτσι Ούτσα. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον αξιόλογο ζωολογικό κήπο ή το πανέμορφο METRO της πόλης. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.


Σημείωση:

Στην 4ημερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η 4η ημέρα του 5ημερου προγράμματος. Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη & Πέμπτη.

Αεροπορικά Εισιτήρια ...
Προσφορές για εσωτερικά δρομολόγια ....
ΛΕΥΚΑΔΑ
Φέτος ταξιδέψτε στη Λευκαδα! Το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι καταπράσινες εκτάσεις του με την πλούσια βλάστηση, τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.....
Mailing list

Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Members

Αν είστε μέλη μας αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Τετάρτη 19 Δεκ 2018

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) 0933Ε60000067600    Copyright Golden Sun Travel 2009

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης