Νέα | Εισιτήρια | Πού βρισκόμαστε | Επικοινωνία | 

Κωνσταντινούπολη


1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 06.30. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις και περνώντας τα σύνορα των Κήπων φτάνουμε το απόγευμα Κωνσταντινούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος να περιηγηθούμε στην πλατεία Ταξίμ κάνοντας μια πρώτη γνωριμία με τη «Βασιλεύουσα».

2η ημέρα: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Επίσκεψη στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, τη Μονή Βλαχερνών όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο Ακάθιστος ύμνος το 626 μ.Χ. και συνεχίζουμε την ξενάγηση μας στον Βυζαντινό Ιππόδρομο, το Μπλε Τζαμί, τη θρυλική Αγία Σοφία, τη Βυζαντινή Δεξαμενή του Ιουστινιανού και τα ανάκτορα Ντολμά Μπαξέ. Το απόγευμα πηγαίνουμε στη σκεπαστή αγορά (4000 μαγαζιά) και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση χανουμάκια.

3η ημέρα: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΠΡΟΥΣΑ

Προαιρετική κρουαζιέρα στα χιλιοτραγουδισμένα στενά του Βοσπόρου (ευρωπαϊκή και ασιατική πλευρά του Βοσπόρου). Έπειτα ξεκινάμε την εκδρομή μας για την καταπράσινη Προύσα. Παίρνοντας το καράβι φτάνουμε στη Γιάλοβα και από εκεί στη Προύσα. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά της Πόλης (φημισμένη για τα μεταξωτά της) και επιστροφή αργά το βράδυ στην Κων/πολη.

4η ημέρα: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ

Εκδρομή και εφ’ όσον ο καιρός το επιτρέπει στα Πριγκιπόνησα. Επισκεπτόμαστε το μεγαλύτερο νησί των Πριγκιποννήσων, την Πρίγκηπο θαυμάζοντας τις παλιές ελληνικές βίλες. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν το γύρο του νησιού με τα παραδοσιακά παιτόνια. Επιστροφή αργά το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη και ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια.

5η ημέρα: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αφού επισκεφθούμε τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλή) και τους Τάφους των Πατριαρχών, βλέποντας τα τείχη της Πόλης παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεση στάση στη Ραιδεστό φτάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Περιλαμβάνονται:

• Ξενοδοχεία 4*
• Πρωινό
• Όλες τις εκδρομές και μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

Δε περιλαμβάνονται:

• Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους
• Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Αεροπορικά Εισιτήρια ...
Προσφορές για εσωτερικά δρομολόγια ....
ΛΕΥΚΑΔΑ
Φέτος ταξιδέψτε στη Λευκαδα! Το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι καταπράσινες εκτάσεις του με την πλούσια βλάστηση, τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.....
Mailing list

Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Members

Αν είστε μέλη μας αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Τετάρτη 19 Δεκ 2018

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) 0933Ε60000067600    Copyright Golden Sun Travel 2009

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης