Νέα | Εισιτήρια | Πού βρισκόμαστε | Επικοινωνία | 
ΤΙΜΗ ΤΟ ΆΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟ ...565€

Λισσαβώνα - Σάντα Χριστίνα


ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ - ΣΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ

1η μέρα:  ΕΛΛΑΔΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΙΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)
Άφιξη και μεταφορά στη Λισσαβόνα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα διασχίσουμε την Λεωφόρο της Ελευθερίας,  τα Πορτογαλικά Ιλίσια Πεδία, με τα μεγάλα παρτέρια και τους  σκιερούς βοηθητικούς δρόμους που θυμίζουν το χθες και εκφράζουν το σημερινό μεγαλείο της πρωτεύουσας. Ακολουθεί στάση στο κομψό πάρκο Εντουάρντο VII  όπου θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε πανοραμικές φωτογραφίες. Στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ροσίο  (Rossio) και στο Σιάδο (Chiado), θα συναντήσουμε λαχειοπώλες, λούστρους και πλανόδιους πωλητές όπως τους παλιούς καλούς καιρούς και θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στις περιοχές αυτές με τα ιστορικά καφενεία – στέκια των διανοουμένων της χώρας όπως του εθνικού ποιητή Φερνάντο Πεσσόα (Fernando Pessoa). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα:  ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΙΝΤΡΑ –ΚΑΣΚΑΪΣ-ΕΣΤΟΡΙΛ – ΚΑΠΟ ΝΤΑ ΡΟΚΑ
(SINTRA – CASCAIS – ESTORIL- CAPO DA ROCA) 200 χλμ.
Η σημερινή εκδρομή είναι αφιερωμένη στο χρυσό τρίγωνο των εστεμμένων της Ευρώπης, μέσα από μια διαδρομή  που θα σας εντυπωσιάσει. Πρώτος μας σταθμός το όμορφο βουνό της Σίντρα όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Βασιλικό Παλάτι το οποίο  στέγασε τις βασιλικές οικογένειες κατά τη διάρκεια του 15/16ου και 17ου αιώνα. Συνεχίζουμε προς την περιοχή Capo da Roca, το πιο δυτικό σημείο στην Ηπειρωτική Ευρώπη με τον όμορφο φάρο και την εντυπωσιακή θέα. Θα κατευθυνθείτε στο γραφικό ψαροχώρι Κασκαΐς με το παραδοσιακό λιμάνι και τις πολύχρωμες βάρκες και τέλος θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το κοσμοπολίτικο Εστορίλ με τις πολυτελείς επαύλεις και το διάσημο καζίνο.

3η μέρα:  ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ KOΪMΠΡA-ΑΒΕΪΡΟ (COIMBRA – AVEIRO) 450 χλμ.
Σήμερα θα γνωρίσετε την ρομαντική και χιλιοτραγουδισμένη Κοϊμπρα, η οποία τιμάται από τους Πορτογάλους όσο καμία άλλη πόλη. Θα επισκεφθείτε τους χώρους του ιστορικού και παλαιότερου πανεπιστημίου και θα περιηγηθείτε στα σοκάκια και στις σκάλες της κάτω πόλης. Επόμενος σταθμός, η Βενετία της Πορτογαλίας, η πόλη Αβέιρο.
Θα σας εντυπωσιάσουν τα ασβεστωμένα σπίτια των ψαράδων που βρίσκονται στριμωγμένα ανάμεσα στα κανάλια, οι πολλές Αρτ Νουβό επαύλεις και τα παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία που στολίζουν ακόμη περισσότερο το γραφικό ιστορικό κέντρο. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε να περπατήσετε στο λιμάνι και να παρατηρήσετε  τις ξεχωριστές βάρκες που βρίσκονται αραγμένες εκεί, με τις ζωγραφισμένες πλώρες και να επισκεφθείτε το μουσείο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  

4η μέρα:  ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ – LISBON STORY 140 χλμ.
Η σημερινή εκδρομή θα σας δώσει την δυνατότητα να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Λισσαβόνας. Η πόλη η οποία με πείσμα και υπερηφάνεια εξακολουθεί να συνεχίζει την πορεία της ως μια από τις πρωτεύουσες που διατηρεί τον ανθρώπινο χαρακτήρα της. Πρώτος σταθμός η περιοχή του Μπέλεμ (Belem), με φανερά τα σημάδια της μεγάλης ναυτικής δύναμης και του ένδοξου αποικιακού παρελθόντος. Θα επισκεφθείτε το επιβλητικό μοναστήρι του Αγ. Ιερωνύμου (Jerominos) και τον Πύργο του Μπέλεμ (Torre De Belem) που υπήρξε αφετηρία των σημαντικότερων θαλασσοπόρων και το πιο φωτογραφημένο μνημείο της Πορτογαλίας. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε το Μουσείο με τις Βασιλικές άμαξες & το Μνημείο των Ανακαλύψεων όπου παρουσιάζονται φιγούρες των σημαντικότερων ευεργετών της χώρας του 15ου & 16ου αιώνα και αποτελούν σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Επόμενος σταθμός η Αλφάμα, μια από τις γραφικές συνοικίες που είναι σκαρφαλωμένες σε ένα από τους επτά λόφους της πόλης. Χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε το Μουσείο του Gulbenkian, όπου στεγάζεται και η περίφημη συλλογή του δωρητή. Σας προτείνουμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το γνωστό Elevador da Santa Justa, ένα γοτθικό ασανσέρ, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί από το 1902.
Θα σας δοθεί η δυνατότητα να απολαύσετε την εκπληκτική θέα από ψηλά και να περπατήσετε μέχρι την γραφική συνοικία των καλλιτεχνών, την περίφημη Bairro Alto. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα παλιά τραμ για να σας σεργιανίσει στις γραφικές γειτονιές της Λισσαβόνας. Θα εντυπωσιαστείτε από τις όμορφες πλατείες, τα γραφικά σοκάκια, τα εντυπωσιακά κτίρια & αγάλματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
 
5η μέρα:  ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΑΤΙΜΑ –ΝΑΖΑΡΕ -ΤΟΜΑΡ  (FÁTIMA – NAZARÉ – TOMAR) 400 χλμ.
Πρώτος σταθμός στην σημερινή εκδρομή, θα είναι η Ιερή πόλη της Φάτιμα, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα προσκυνήματος στην Ευρώπη, (λέγεται πως το 1917 η Παναγιά έκανε την εμφάνισή της σε τρία μικρά βοσκόπουλα). Χιλιάδες πιστοί από όλο τον κόσμο καταφθάνουν για να προσκυνήσουν στην εκκλησία. Επόμενος σταθμός το παραδοσιακό ψαροχώρι του Ατλαντικού, τη Ναζάρε με τα όμορφα σοκάκια και την απέραντη αμμώδη παραλία.
Η περιήγηση συνεχίζεται στην πόλη Τομάρ, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με το πανίσχυρο και πάμπλουτο τάμα των ναϊτών, των οποίων η περιουσία χρηματοδότησε τις μακρινές πορτογαλικές εκστρατείες. Το κέντρο της πόλης αποτελείτε από ένα πλέγμα στενών δρόμων δίπλα στον ποταμό Ναβάο. Εδώ θα σας εντυπωσιάσει η υπερυψωμένη Μονή του Χρηστού που αποτελεί το σπουδαιότερο έμβλημα του τάγματος της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

6η μέρα:  ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ EXPO 98 (ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ του 21ου  αιώνα )–ΑΛΚΟΣΕΤΕ (ALCOCHETE) 200 χλμ.
Στην σημερινή εκδρομή θα δείτε την εικόνα της σύγχρονης Λισσαβόνας. Υπερσύγχρονες κατασκευές με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, τα παλιά περίπτερα υψηλής τεχνολογίας της έκθεσης του ’98 θα σας αφήσουν έκπληκτους. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το κέντρο ωκεανογραφίας και να κάνετε μια εναέρια βόλτα με το τελεφερίκ που ακολουθεί την όχθη του ποταμού, διασχίζοντας παράλληλα την γέφυρα 17 χλμ Vasco Da Gama θα φτάσετε στην νότια όχθη. Εδώ θα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για να κάνετε τη βόλτα σας, να απολαύσετε το φαγητό σας σε ένα από τα αμέτρητα εστιατόρια, να δείτε τα καταπράσινα πάρκα με επιρροές από διάφορες χώρες του κόσμου, να διασχίσετε το δρόμο όπου ανεμίζουν πάνω από 180 σημαίες χωρών και τέλος να επισκεφθείτε ένα από τα πιο εντυπωσιακά εμπορικά καταστήματα, σε σχήμα κρουαζιερόπλοιου με φόντο ένα αριστουργηματικό έργο του γνωστού αρχιτέκτονα Σαντιάγκο Καλατράβα.  Χρόνος για να κάνετε τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Για το βράδυ, εάν θέλετε να αισθανθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα την Πορτογαλική κουλτούρα, σας προτείνουμε να γνωρίσετε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, τα Φάντος, τα τραγούδια της  Πορτογαλικής ψυχής. Δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο στην περιοχή του Bairro Alta με τη συνοδεία Πορτογαλικών κιθάρων και των γνωστών ερμηνευτών της.

7η μέρα:  ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΡΤΟ 540 χλμ.
Σήμερα θα επισκεφθείτε την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας, το Πόρτο, που έχει καταφέρει να διατηρήσει την ατμόσφαιρα παλαιών ημερών και δίνει την εντύπωση ενός παλαιού μωσαϊκού. Το ιστορικό κέντρο, μνημείο εθνικής και παγκόσμιας κληρονομιάς από το 1996, στεφανώνεται από τον επισκέψιμο επιβλητικό καθεδρικό ναό του 12ου αιώνα. Οι απλωμένες μπουγάδες ,οι ψηλές εκκλησιές διακοσμημένες με πολύχρωμα  πλακάκια και η πολύβουη αγορά , προσδίδουν στην πόλη ακόμα μεγαλύτερη γοητεία. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την ιστορική έδρα των κελαριών της πόλης για να δοκιμάσετε το φημισμένο κρασί «Πόρτο». Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση σας και
επιστροφή στο ξενοδοχείο.

8η μέρα:  ΟΒΙΔΟΣ & ΠΕΝΙΣΕ (OBIDOS & PENICHE) – ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΙΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Πριν την μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής, θα επισκεφθείτε ένα από τα γραφικά χωριά της Πορτογαλίας, το Όβιδος όπου τα ασβεστωμένα σπίτια που περιβάλλονται από μεσαιωνικά τείχη και η θέα από το υπερυψωμένο κάστρο θα σας μείνουν αξέχαστα. Αργότερα η μικρή πόλη Πενίσε, χτισμένη πάνω σε μια στενή λωρίδα γης, θα σας προσφέρει την τελευταία  ατλαντική ανάσα πριν την επιστροφή σας στην Ελλάδα.

Προαιρετικές εκδρομές / ενδεικτικές τιμές για ελάχιστη συμμετοχή 40 ατόμων με προαγορά από την Ελλάδα:
Ολοήμερη εκδρομή ΣΙΝΤΡΑ –ΚΑΣΚΑΪΣ-ΕΣΤΟΡΙΛ – ΚΑΠΟ ΝΤΑ ΡΟΚΑ    40 €
Ολοήμερη εκδρομή KOΪMΠΡA-ΑΒΕΪΡΟ                                           50 €
Ολοήμερη εκδρομή LISBON STORY                                               35 €
Ολοήμερη εκδρομή ΦΑΤΙΜΑ –ΝΑΖΑΡΕ -ΤΟΜΑΡ                                40 €
Ολοήμερη εκδρομή EXPO 98–ΑΛΚΟΣΕΤΕ                                        35 €
Ολοήμερη εκδρομή ΠΟΡΤΟ                                                          45 €

Προαιρετικές εκδρομές / ενδεικτικές τιμές για ελάχιστη συμμετοχή 40 ατόμων με αγορά στην Λισσαβόνα:
Ολοήμερη εκδρομή ΣΙΝΤΡΑ –ΚΑΣΚΑΪΣ-ΕΣΤΟΡΙΛ – ΚΑΠΟ ΝΤΑ ΡΟΚΑ   50 €
Ολοήμερη εκδρομή KOΪMΠΡA-ΑΒΕΪΡΟ                                           60 €
Ολοήμερη εκδρομή LISBON STORY                                              45 €
Ολοήμερη εκδρομή ΦΑΤΙΜΑ –ΝΑΖΑΡΕ -ΤΟΜΑΡ                               50 €
Ολοήμερη εκδρομή EXPO 98–ΑΛΚΟΣΕΤΕ                                       45 €
Ολοήμερη εκδρομή ΠΟΡΤΟ                                                         55 €

Περιλαμβάνονται:
-Αεροπορικά εισιτήρια
-Φόροι Αεροδρομίων
-Μεταφορές Αεροδρόμιο – Ξενοδοχείο – Αεροδρόμιο
-7 διαν/σεις στο ξενοδοχείο GOLF MAR 3* sup ή παρόμοιο. www.hotelgolfmar.com
-Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της διαμονής
-Πρόγραμμα διασκέδασης στο ξενοδοχείο ( 2 φορές την εβδομάδα)
-2 εκδρομές μισής ημέρας, ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ & ΟΒΙΔΟΣ 
-Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ιατρική Ασφάλιση
-Ελληνόφωνος Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
-Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
-Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων
-Ποτά – αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων & των προγραμμάτων διασκέδασης
-Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημαντικές Παρατηρήσεις:
Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του. Τα χιλιόμετρα που αναγράφονται στο πρόγραμμα είναι συνολικά.
Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάτω των 55 ετών, με απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύονται από άτομα άνω των 55 ετών.


Προσοχή! Για την συμμετοχής σας στην εκδρομή απαιτείτε ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

Αεροπορικά Εισιτήρια ...
Προσφορές για εσωτερικά δρομολόγια ....
ΛΕΥΚΑΔΑ
Φέτος ταξιδέψτε στη Λευκαδα! Το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι καταπράσινες εκτάσεις του με την πλούσια βλάστηση, τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.....
Mailing list

Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Members

Αν είστε μέλη μας αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Τετάρτη 19 Δεκ 2018

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) 0933Ε60000067600    Copyright Golden Sun Travel 2009

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης