Νέα | Εισιτήρια | Πού βρισκόμαστε | Επικοινωνία | 
13 ημέρες στα μαγευτικά νησιά Φίτζι & όχι μόνο...

Νησιά Φίτζι


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπρισμπέιν. 
 
2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ 
Άφιξη στο Μπρισμπέιν. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. 
 
3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ - ΦΙΤΖΙ
Αναχώρηση για τον παράδεισο του Ειρηνικού, τα νησιά Φίτζι, τη νότια πύλη της Μελανησίας. Άφιξη στο Νάντι και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται έξω από το Νάντι, στις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Απίστευτες αποχρώσεις του γαλάζιου, του μπλε και του πράσινου τυλίγουν λευκές παραλίες με κοκκοφοίνικες που γέρνουν πάνω στα διάφανα και ήρεμα νερά. Διανυκτέρευση. 
 
4η ΗΜΕΡΑ: ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ
Ολοήμερη εκδρομή με την οποία θα γνωρίσουμε το νησί Βίτι Λέβου. Στη διαδρομή μας κατά μήκος της Κοραλλένιας Ακτής θα γνωρίσουμε την πρωτεύουσα Σούβα, με τα βικτοριανά κτίρια. Στη συνέχεια με τα ντόπια κανό νρούας θα γνωρίσουμε το χωριό Ναικετίβου, χαρακτηριστικό των Φίτζι, όπου θα παρακολουθήσουμε την τελετουργία μύησης των πολεμιστών, τον τρόπο κατασκευής κανό με πρωτόγονα εργαλεία καθώς και παραστάσεις ιστορικών γεγονότων 
 
5η,6η, 7η, 8η, 9η ΗΜΕΡΑ: ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ
Ελεύθερες ημέρες στον Παράδεισο. 
 
10η ΗΜΕΡΑ: ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 
Πτήση για τη Σιγκαπούρη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη για μια πρώτη επαφή με το νησί. Η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη, ένα νησί και μια χώρα. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αστικές περιοχές με πυκνή δόμηση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νησιού, η κεντρική πόλη βρίσκεται στα νότια. 
 
11η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 
Απολαύστε ένα γευστικό πρωινό με κάθε λογής γεύσεις και ετοιμαστείτε για την πρωινή μας ξενάγηση. Θα ξεκινήσουμε από τη συνοικία των Μαλαισίων με το χρυσό τέμενος και το βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Θα μπούμε στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών και έπειτα στη συνοικία των Κινέζων και το λόφο Φαμπέρ, για να θαυμάσουμε τη θέα της πόλης και του λιμανιού. Την υπόλοιπη ημέρα είστε ελεύθεροι για να δείτε το νησί της Sentosa, τον κήπο με τα πουλιά, το Ζωολογικό Κήπο ή άλλα αξιοθέατα του νησιού. 
 
12η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ 
Αναχώρηση για Αθήνα.
 
13η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ 
Άφιξη στην Αθήνα.

Αεροπορικά Εισιτήρια ...
Προσφορές για εσωτερικά δρομολόγια ....
ΛΕΥΚΑΔΑ
Φέτος ταξιδέψτε στη Λευκαδα! Το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι καταπράσινες εκτάσεις του με την πλούσια βλάστηση, τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.....
Mailing list

Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Members

Αν είστε μέλη μας αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Τετάρτη 19 Δεκ 2018

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) 0933Ε60000067600    Copyright Golden Sun Travel 2009

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης