Νέα | Εισιτήρια | Πού βρισκόμαστε | Επικοινωνία | 
ΤΙΜΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟ ...495€

Ανδαλουσία - Σεβίλλη


ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ -ΣΕΒΙΛΛΗ - ΠΟΥΝΤΑ ΟΥΜΠΡΙΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ

      
1η μέρα: ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ (εκδρομή μισής ημέρας) – ΠΟΥΝΤΑ ΟΥΜΠΡΙΑ  130 χλμ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για  Σεβίλλη. Άφιξη στην καρδιά τις Ανδαλουσίας, στην πόλη της Κάρμεν και του Δον Κιχώτη. Ξεκινάμε με την περιήγηση της πόλης. Θα δούμε τα ιστορικά κτίρια που χτίστηκαν για την έκθεση του 1929, την καινούργια πλευρά της πόλης που χτίστηκε για την έκθεση του 1992 και το ιστορικό κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος στην διάθεση μας για ξεκούραση ή μια μικρή βόλτα.
Στην συνέχεια αναχώρηση για το  Πούντα Ούμπρια - παραθαλάσσιο θέρετρο της ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑΣ, όπου βρίσκεται το πολυτελές μας ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.

2η μέρα:  ΠΟΥΝΤΑ ΟΥΜΠΡΙΑ / Punta  Umbria
Η σημερινή ημέρα είναι στην διάθεση μας για ξεκούραση. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να γνωρίσετε την πόλη, να περπατήσετε στον Εθνικό Δρυμό δίπλα στην θάλασσα ή να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου.

3η  μέρα:  ΠΟΥΝΤΑ ΟΥΜΠΡΙΑ (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο ΦΑΡΟ–Πορτογαλία)  260 χλμ
Έχει χαρακτηριστεί ως η πύλη της Algarve και είναι σήμερα ως επί το πλείστον μια μάλλον ασήμαντη πόλη όπου όμως έχουν αναπτυχθεί ο τομέας της βιομηχανίας και της αλιείας. Παραμένουν ωστόσο ενδιαφέροντα τμήματα του ιστορικού κέντρου γύρω από τον Καθεδρικό ναό του Largo da Se και τα μεσαιωνικά τείχη . Αξίζει να ξεκινήσει κανείς από το Faro για μια εκδρομή στο ψαρολίμανο του Olhao με την σκεπαστή αγορά του. Ανάμεσα στο Olhao και το Faro απλώνεται το φυσικό πάρκο του Ria Formosa στο νότιο άκρο του οποίου βρίσκεται το Cabo de Santa Maria, το νότιο μέρος της Πορτογαλίας.

4η μέρα: ΠΟΥΝΤΑ ΟΥΜΠΡΙΑ (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή Cadiz)  460 χλμ
Σήμερα θα επισκεφθούμε την παραθαλάσσια πόλη της Cadiz. Η περιήγησή θα ξεκινήσει από την Νέα πόλη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Πλατεία της Ισπανίας. θα σας εντυπωσιάσουν τα επιβλητικά αγάλματα, τα μεγάλα κτίρια, τα καταπράσινα πάρκα με τα σιντριβάνια & τα στενά γραφικά σοκάκια με τα μαγαζιά. Θα μεταφερθούμε στην παλιά πόλη και θα δούμε από κοντά τα όμορφα κάστρα καθώς και τη θέα με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας να περικυκλώνει την πόλη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο του Συντάγματος, το Μουσείο της Cadiz με την εντυπωσιακή συλλογή από αρχαιολογικά αντικείμενα και έργα τέχνης, το Μουσείο με εκκλησιαστικά εκθέματα, τον Καθεδρικό ναό, το Αρχαίο Ρωμαϊκό εργοστάσιο αλατιού, το παρεκκλήσι του Αγίου Σπηλαίου, το Ρωμαϊκό θέατρο και τον Ναό του Αγίου Δομίνικου.

5η μέρα: ΠΟΥΝΤΑ ΟΥΜΠΡΙΑ (εκδρομή μισής ημέρας Huelva – Palos de la frontera)  40 χλμ
Το κέντρο της πόλης θεωρείται ένα ιδιαίτερα ευχάριστο μέρος με πολλές όμορφες πλατείες και ιστορικά μνημεία που τραβούν την προσοχή του επισκέπτη. Επισκεφθείτε το μουσείο της Χουέλβα, όπου θα βρείτε πραγματικές ενδείξεις,της παραμονής Ελλήνων και Ρωμαίων στην πόλη. Η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων χαλκού οδήγησε τη Χουέλβα σε πλήρη άνθηση μετατρέποντας τη σε πόλη με σημαντικά κτίρια όπως το Casa Colon, το επιβλητικό Gran Teatro.
Αξίζει να επισκεφθείτε: Tο ερημητήριο Ermita De La Soledad το οποίο δημιουργήθηκε στις αρχές του 1500 οπότε και χρησιμοποιήθηκε ως εκκλησία γειτονικού νοσοκομείου και από το 1854 και μετά ως νοσοκομείο και σχολείο. Την εκκλησία Iglesia De La Conception η οποία συνδυάζει στυλ Baroque και Mudejar και στην οποία υπάρχουν ιδιαίτερα αξιόλογα έργα του καλλιτέχνη Francisco de Zubaran. Την εκκλησία Iglesia de la Milagrosa η οποία αποτελεί ένα από τα λίγα παραδείγματα νεογοτθικής αρχιτεκτονικής. Η συγκεκριμένη εκκλησία έχει περάσει μέσα από αρκετά στάδια αποκατάστασης μιας και υπέστη αρκετές ζημιές κατά τον παγκόσμιο πόλεμο και σχεδόν καταστράφηκε από τον σεισμό του 1969. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Palos de la Frontera, είναι ένα μικρό χωριό διάσημο για τις ναυτικές του δραστηριότητες. Ιδιαίτερα σημαντική χρονολογία για την πόλη ήταν το 1492 – η έναρξη του αποικιακού ταξιδιού του Κολόμβου στην Αμερικανική ακτή. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής σας μπορείτε να δείτε μνημεία όπως η εκκλησία του Sant Jorge στην  οποία προσευχήθηκαν ο Κολόμβος και το πλήρωμά του πριν την αναχώρησή τους. Οι τελευταίοι πριν αποπλεύσουν άντλησαν το νερό που χρειάζονταν για το μακρινό ταξίδι τους από την παλιά πηγή στο Palos με το ομώνυμο κάστρο.
Muelle de las Carabelas (το λιμάνι με τις καραβέλες): Πρόκειται για μία έκθεση στην προκυμαία με κανονικού μεγέθους ομοιώματα των τριών πλοίων του Κολόμβου ( Νίνα, Πίντα και Σάντα Μαρία) χτισμένα για τον εορτασμό της πεντακοσιοστής επετείου το 1992. Το μουσείο δίπλα στα πλοία έχει λεπτομέρειες από τη ζωή του Κολόμβου, τακτικές προβολές βίντεο και μία καφετερία.

6η μέρα: ΠΟΥΝΤΑ ΟΥΜΠΡΙΑ (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ)  620 χλμ
Η πλατεία Casimate είναι μία από τις βασικές περιοχές στις οποίες συγκεντρώνεται κόσμος στο Γιβραλτάρ κυρίως για διασκέδαση. Ο κεντρικός δρόμος του Γιβραλτάρ μοιάζει από μακριά με κράμα του Disney World και του Mardis Gras της Νέας Ορλεάνης σε ακόμη πιο ευχάριστο και οικονομικό πακέτο. Η εκκλησία του Αγίου Ανδρέα χτισμένη από ασβεστόλιθους είναι ένας ναός τον οποίο αξίζει να επισκεφθεί κανείς.  Οι πύλες του λιμανιού διαμορφώθηκαν από μέρος των τειχών και της οχύρωσης που αποτελούσαν κομμάτι της άμυνας του Γιβραλτάρ για εκατοντάδες χρόνια. Το κοιμητήριο Trafalgar επίσης θεωρείται πόλος έλξης για τους τουρίστες. Αξίζει να επισκεφθείτε, Το Φάρο στην Ευρωπαϊκή ακτή, Το κάστρο των Μαυριτανών, Το σπήλαιο του St Michael, τις Ηράκλειες στήλες, καθώς και τους πασίγνωστους πιθήκους του Γιβραλτάρ.

7η μέρα: ΠΟΥΝΤΑ ΟΥΜΠΡΙΑ (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην ΣΕΒΙΛΛΗ)  240 χλμ

Κατά την διαδρομή προς την Σεβίλλη θα έχουμε την ευκαιρία να σταματήσουμε σε μια από τις διασημότερες οινό-παραγωγικές πόλεις της ευρύτερης περιοχής της Ουέλβα το Μπογούγος και να επισκεφθούμε ένα από τα πιο γνωστά οινοποιία το ANDRADE του οποίου η ιστορία ξεκινάει από το 1885. Συνεχίζοντας την εκδρομή μας στην Σεβίλλη κατά την είσοδο μας στην πόλη μας περιμένει ο χρυσός πύργος η αλλιώς Torre del Oro.
Αφεθείτε στη γοητεία της πόλης της Κάρμεν και του Δον Κιχώτη. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο της πόλης, περιπλανηθείτε σε μία από τις πιο διάσημες εβραϊκές συνοικίες, την Σάντα Κρουζ και απολαύστε τον 3ο μεγαλύτερο σε μέγεθος Καθεδρικό ναό. Πολύ κοντά βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία, το βασιλικό παλάτι Αλκαζάρ. Αμέτρητα δωμάτια, πάτιος και μοναδικής ομορφιάς κήποι,  συνθέτουν την εικόνα του παλατιού. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε  δύο από τους πιο εντυπωσιακούς δημόσιους χώρους της Ισπανίας, την Πλατεία Ισπανίας και την Πλατεία Αμερικής. Σειρά στην περιήγηση  μας έχει ο Καθεδρικός Ναός και η Giralda.

8η μέρα: ΠΟΥΝΤΑ ΟΥΜΠΡΙΑ – (προαιρετική εκδρομή στην ΚΟΡΔΟΒΑ 390 χλμ ) – ΕΛΛΑΔΑ
Πρόκειται για την πόλη η οποία ήταν κάποτε πρωτεύουσα του πιο δυνατού βασιλείου του Ισλάμ, πνευματικό και διοικητικό κέντρο και ταυτόχρονα  η πιο πολιτισμένη πρωτεύουσα στην Ευρώπη. Περιπλανηθείτε στα γραφικάστενά της Εβραϊκής συνοικίας όπου βρίσκεται η ψυχή της παραδοσιακής Κόρδοβας. Επισκεφθείτε το κέντρο της πόλης, το θαυμαστό Τζαμί Μεσκίτα, σιωπηλό τέμενος σήμερα με 850 ασπροκόκκινες κολόνες, μεγαλόπρεπο απομεινάρι του ισχυρού χαλιφάτου της Κόρδοβας και στην καρδιά του οποίου δεσπόζει ένας χριστιανικός ναός. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης, επιβίβαση στο αεροπλάνο και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα. 

Περιλαμβάνονται:
•    Αεροπορικά εισιτήρια Ελλάδα – Ισπανία – Ελλάδα & Φόροι αεροδρομίων
•    Μεταφορές από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
•    7 διαν/σεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
•    Ημιδιατροφή.
•    Πρόγραμμα διασκέδασης στο ξενοδοχείο (2 φορές την εβδομάδα)
•    2 εκδρομές μισής ημέρας: ΣΕΒΙΛΛΗ & ΧΟΥΕΛΒΑ
•    Έμπειρο/-η ελληνόφωνο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας
•    Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ασφάλεια αστικής ευθύνης προσωπικού ατυχήματος
•    Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
•    Εισόδους σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους
•    Προαιρετικές εκδρομές και ο,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο

Προαιρετικές εκδρομές / ενδεικτικές τιμές για ελάχιστη συμμετοχή 40 ατόμων με προαγορά στην Ελλάδα:
Ολοήμερη εκδρομή στο ΦΑΡΟ              30 €
Ολοήμερη εκδρομή ΚΑΝΤΙΖ                  40 €
Ολοήμερη εκδρομή ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ             50 €
Ολοήμερη εκδρομή στην ΚΟΡΔΟΒΑ       35 €
Oλοήμερη εκδρομή στην ΣΕΒΙΛΛΗ         35 €

Προαιρετικές εκδρομές / ενδεικτικές τιμές για ελάχιστη συμμετοχή 40 ατόμων με αγορά στην Ισπανία:
 Ολοήμερη εκδρομή στο ΦΑΡΟ             40 € 
 Ολοήμερη εκδρομή ΚΑΝΤΙΖ                 50 €
 Ολοήμερη εκδρομή ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ            60 €
 Ολοήμερη εκδρομή στην ΚΟΡΔΟΒΑ      45 €
 Ολοήμερη εκδρομή στην ΣΕΒΙΛΛΗ        45 €

Σημειώσεις για τις προαιρετικές εκδρομές

1) ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ
Τιμή για επίσκεψη στο βράχο του Γιβραλτάρ + 18 € το άτομο

2) ΣΕΒΙΛΛΗ
Τιμή για είσοδο στον Καθεδρικό ναό με τοπικό ξεναγό + 16 € το άτομο έως 64 ετών
Τιμή για είσοδο στον Καθεδρικό ναό με τοπικό ξεναγό + 11 € το άτομο από 65 ετών 

3) ΚΟΡΔΟΒΑ
Τιμή για είσοδο στο Τζαμί με τοπικό ξεναγό + 16 € το άτομο


Σημαντικές Παρατηρήσεις
Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του. Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάτω των 55 ετών, με απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύονται από άτομα άνω των 55 ετών.
Προσοχή! Για την συμμετοχής σας στην εκδρομή απαιτείτε ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

Αεροπορικά Εισιτήρια ...
Προσφορές για εσωτερικά δρομολόγια ....
ΛΕΥΚΑΔΑ
Φέτος ταξιδέψτε στη Λευκαδα! Το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι καταπράσινες εκτάσεις του με την πλούσια βλάστηση, τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.....
Mailing list

Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Members

Αν είστε μέλη μας αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!

Τετάρτη 19 Δεκ 2018

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή

Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΗΤΕ) 0933Ε60000067600    Copyright Golden Sun Travel 2009

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης